ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - JUNY 2017

LA SECA ESPAI BROSSA

INFORMACIÓ

AÜC. 
GREC FESTIVAL DE BARCELONA

Del 29 de juny al 23 de juliol

 

Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Aquest espectacle parla sobre les violències sexuals, invisibilitzades per desconeixement, connivència o horror, que són diverses i molt més extenses del que volem imaginar. El públic està convidat a habitar aquest Aüc, en un acte revolucionari en el qual cinc intèrprets comparteixen les seves històries i experiències per tal que tot canviï i que la por s'esvaeixi. 

Les Impuxibles, equip artístic format per la ballarina Ariadna Peya i la intèrpret i compositora Clara Peya, s'alien amb l'actriu i creadora Carla Rovira, autora de la peça Most of all, you’ve got to hide it from the chicks, una coproducció de FiraTàrrega 2015 i l'Antic Teatre per la qual va guanyar el premi FAD Sebastià Gasch a la Creació Emergent l'any 2016.

ACTIVITATS

-Convidem a dos membre de la Taula a assistir a la prèvia del dia 29 de juny i dos més a la prèvia del 30 de juny. Només ens has d'escriure un email ataulaespectador@gmail.com i si ets el primer o primera tindràs les dues entrades reservades.

 

PARLEM D'ESCENOGRAFIA AMB 
MANOLO TRULLÁS

14 de juny a les 18:30h

Nascut el 1950,estudia batxillerat i ingressa a l'escola d'arts i oficis on es llicencia en l'especialitat de pintura mural,es dedica a la realització de disseny tèxtil,creant els estudis Boira i Indiana. Al cessar en l'activitat tèxtil és introduït al món teatral per l'Hermann Bonnín l'Espai Brossa on realitza les tasques de taquilla,escenografia i ocasionalment d'actor. És premi Butaca Honorífic Anna Lizaran 2016. Al cinema ha estat figurant i actualment està vinculat a l'Associació de Pessebristes.

Vine el dimecres 14 de juny a parlar amb el Manolo sobre els seus projectes escenogràfics durant els últims anys com a col·laborador teatral, a més de poder descobrir tots els secrets de les bambalines del nostre teatre de primera mà. T'assegurem una tarda molt divertida.

Reserva la teva localitat a taulaespectador@gmail.com

 

Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com.

En el mateix email també pots fer la reserva de la teva entrada per al dia que vulguis venir a veure l’obra. Recorda que per ser membre de la Taula de l’Espectador tens un 30% de descompte per les funcions de divendres, dissabte i diumenge i que dimecres i dijous el preu és de 10€ a la Sala Fregoli i de 12€ a la Sala Brossa.
 
Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.