ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR. NOVEMBRE

La Seca, ubicada al barri del Born de Barcelona, és una fàbrica de creació contemporània dedicada a la creació, la producció i l’exhibició en els àmbits del teatre, la dansa, la màgia, el circ i altres arts escèniques, tant visuals com musical

INFORMACIÓ

Divendres 3 de novembre

Col·loqui postfunció de Y ME MORÍ

Mèxic i Catalunya, dues cultures es troben a teatre

3 ÚLTIMES FUNCIONS!

 

Després de la funció de 'Y me morí' de divendres 3 de novembre, tindrà lloc un col•loqui amb la cia. Dúo Fàcil i Juanjo Cuestas (director de Y me morí) i la cia. Cor de Maguey amb Antonio Calvo (director de l'obra Mexicatas) i Sergi Belbel (director i dramaturg).

Al mes d'octubre dues obres de teatre han barrejat Mèxic i Catalunya a la cartellera teatral.
Per un costat 3 actors catalans es mullen de la cultura mexicana per crear un cabaret tragicòmic entorn el culte de la mort, Y ME MORÍ; per l'altre 8 actrius mexicanes expliquen les seves experiències (particulars i col•lectives) en el seu exili per terres espanyoles o, més específicament, catalanes amb l'espectacle MEXICATAS que es va estrenar a la Sala Sandaru el 21 d'octubre.
 
A La Seca Espai Brossa posem aquests dos espectacles cara a cara amb els seus creadors i intèrprets que - cada un a la seva manera - han hagut de vestir pell estrangera i conèixer costums i folklore d'una altra cultura per traslladar-ho tot dalt d'un escenari.

Compra aquí les teves entrades.

 

 

MAMA
De Cia. Lena & Co.
Del 2 al 26 de novembre

 

"Mama" es gesta amb el perfum de la novel·la homònima d’Albert Camus, L’estrany, il·lustrant la confessió de l’Eva, una adolescent que revela, entre l’alcohol i els riures, l’angoixa de perdre la seva mare afectada de càncer. És la sensació de tornar al ventre matern amb una antologia agredolça de vivències matern filials que tots coneixem, reneguem i enyorem. En definitiva, un cant a l’amor incondicional i una reflexió sobre la importància d’estimar-nos a nosaltres mateixos com ho faria una mare, a traves de les paraules, la musica, la dansa, el divertiment i l’emoció pura.

 
10 de novembre Col·loqui postfunció amb la cia Lena & Co i moderat per Quim Coll i Oriol Cortés d'Escena 25

17 de novembre Col·loqui postfunció amb la cia Lena & Co. moderat per Isabel Montero (terapeuta Gestalt, fundadora i coordinadora del programa 'El Teatro como Oportunidad' de l'Institut Gestalt de Barcelona) i Mireia Darder (Dra. en psicologia i psicòloga, terapeuta Gestalt especialitzada en constel·lacions familiars, teràpia integrativa, coaching i teràpia corporal) 

Compra aquí les teves entrades.

 

 

BROSSA I EL CINEMA

Des de la Seca Espai Brossa, volem recuperar i reivindicar la vessant cinematogràfica d'una figura tan polièdrica i gegantina com Brossa, però amb el concepte més ampli possible. És així que aquesta temporada inaugurem el Cicle de Poesia Visual amb tres sessions a la Sala Joan Brossa:

15 de novembre  Nocturn 29 (Pere Portabella, 1968)  
Amb presentació i xerrada a càrrec de Pere Portabella
(director, guionista i productor)

22 de novembre  Umbracle  (Pere Portabella,1970)
Amb xerrada a càrrec d'Esteve Riambau
(historiador, crític, director de cinema i director de la Filmoteca de Catalunya)

29 de novembre No compteu amb els dits  (Pere Portabella, 1967)
 i Foc al càntir (Frederic Amat, 2000)

Amb xerrada a càrrec de Frederic Amat
(artista i escenògraf)


DATES I HORARI

Dimecres 15, 22 i 29 a les 19h
ACTIVITAT GRATUÏTA

Cal confirmar assistència a info@laseca.cat