ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - GENER 2018

LA SECA ESPAI BROSSA

INFORMACIÓ

MACBETH
WILLIAM SHAKESPEARE
CIA. TEATREBRIK

del 24 de gener al 11 de febrer

La companyia Teatrebrik torna als escenaris de la mà de William Shakespeare per adaptar una de les seves obres més fascinants i fosques, Macbeth, amb la què serà la desena producció teatral al llarg dels seus divuit anys de trajectòria com a companyia.
El muntatge ens planteja l’acció en un món hostil, un desert d’un temps post-apocalíptic, amb escassetat d’aigua i on els enfrontaments per la supervivència se succeeixen. En aquest context, trobem Macbeth, general escocès i heroi victoriós de la guerra entre Noruega i Escòcia. De retorn del camp de batalla, el sorprenen tres bruixes misterioses amb l’anunci que... serà rei!  Aquest auguri despertarà els instints més foscos i temeraris de Macbeth, que, juntament amb la seva esposa, planejaran l'assassinat del bon rei Duncan, monarca d’Escòcia, per ocupar el seu tron. Però què passa si el desig obtingut no ens satisfà?

ACTIVITATS

CICLE SHAKESPEARE. En col·laboració amb la Llibreria Laie.
Gaudeix dels avantatges exclusius per a membres de la Taula de l'espectador per assistir a les diferents activitats.

- Divendres 2 de febrer: Col·loqui postfunció de Macbeth moderat per Josep Maria Oroval, president de  l'Associació Shakespeare de Catalunya. A la sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa.

- Dimarts 27 de març a les 19.30h: Lectura dramatitzada de La tempesta amb la cia Projecte Ingenu.

- Dimarts 5 de juny a les 19.30h: Lectura dramatitzada d'Othello amb la cia Les Antonietes.

Les lectures dramatitzades tindran lloc a la Llibreria Laie de c/Pau Claris, 85. Tots els assistents rebran un descompte exclusiu per venir a veure l'obra. Confirma la teva assistència a taulaespectador@gmail.com

COL·LOQUIS CREUATS SOBRE SHAKESPEARE.
Aprofitant que Macbeth estarà en cartell del 24 de gener a l'11 de febrer a La Seca Espai Brossa i El Bufón del Rey Lear fins al 28 de gener a la Sala Fènix programem els següents col·loquis creuats al voltant de la dramatúrgia shakespeariana amb la participació d'alguns membres de les dues produccions.

- Dissabte 13 de gener. Col·loqui postfunció de El Bufón del Rey Lear moderat per Antonio José Navarro. Sala Fènix.


- Divendres 26 de gener. Col·loqui postfunció de Macbeth. Moderat per Ferran Madico, director d'escena, actor i director artístic d ela sala. La Seca Espai Brossa


Amb la teva entrada de El Bufón del Rey Lear gaudiràs d'un 50% de descompte a Macbeth presentant-la a taquilla, i a l'inrevés. 

CONTINUA EL CICLE LECTURES DRAMATITZADES.

La Seca Espai Brossa obre les portes a alumnes i professors de l'Institut del Teatre i Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia a oferir lectures dramatitzades d'obres de Joan Brossa.
cal reservar entrada a info@laseca.cat
ACTIVITAT GRATUÏTA

PROPERES LECTURES

Dimarts 30 de Gener de 2018 a les 20h
Cavall al Fons
direcció de Francesc Sabater

Dimarts 20 de Febrer de 2018 a les 20h
Aquí al Bosc
direcció de Jordi Casado

Dimarts 20 de Març de 2018 a les 20h
Ahmosis I, Amenofis IV, Tutenkhamon
Missal de Caragat i El Bell Lloc
direcció de Francesc Sabater

Dimarts 17 d'Abril de 2018 a les 20h
El Sol amb Cara
direcció de Laia Alsina Ferrer

Dimarts 22 de Maig de 2018 a les 20h
Al Canigó ja no hi ha àguiles
direcció de Begoña Moral

Dimarts 26 de Juny de 2018 a les 20h
Olga Sola
direcció de Sadurní Vergés

Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com i gaudir de les nostres promocions i activitats exclusives.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.