AMICS DEL BROSSA

ELS GALLARDETS DE FESTA ///////

Senyores i senyors, sigueu benvinguts a l’Espai Brossa. La seva activitat tracta d’arrencat alguna espina del nostre ambient teatral quotidià i de tornar a la llum certes coses oblidades. L’Espai Brossa vol fer esclat on canta massa el silenci encara que, a vegades, s’emperruqui i es mudi de roba.

JOAN BROSSA 1997 ////////////

Participa, com Amic, d’un col·lectiu que vol fer possible una nova primavera cultural. Ser del col·lectiu dels Amics del Brossa vol dir formar part d’un projecte singular i participatiu: Implicar-se en un dels nuclis culturals més compromesos amb la modernitat i l’avantguarda. Gaudir d’activitats permanents, d’arts escèniques, plàstiques, musicals i cinematogràfiques. Obrir una finestra al coneixement, a la reflexió i a l’opinió en l’àmbit de les arts escèniques i de la cultura. Opinar, ser escoltat i sentir-te’n còmplice.


AVANTATGES ////////////

  • Dues invitacions per a les estrenes exclusives o per a qualsevol de les representacions dels espectacles de la Sala Joan Brossa.
  • Descompte del 50% per a totes les persones que vulgueu convidar.
  • Activitats exclusives per als Amics: club de lectura, sopars de lluna plena amb les personalitats més importants del món cultural, assajos oberts, xerrades al voltant dels espectacles, Taula de Poesia, visites a altres equipaments culturals, Escola de l’espectador...
  • Invitacions i entrades a preu especial per a altres activitats complementàries.
  • Carnet personalitzat amb descomptes en teatres, equipaments culturals i establiments del barri.

Clicant aquí podràs llegir l'últim butlletí mensual d'activitats dels Amics del Brossa. 


CONTACTA ////////////

a. Vols fer-te Amic?
Contacta amb nosaltres a través del 933151596 o el correu amicsdelbrossa@laseca.cat 

descarrega't el formulari d'inscripció i entrega'l a la taquilla del teatre. 

b. Si ja ets Amic
És important mirar a quin telèfon s’ha de trucar per fer cada reserva. Ens facilitareu la feina. Gràcies! Estrenes, sopars i altres activitats: 686 13 17 80 o per correu a reservesamicsdelbrossa@gmail.com. Per reservar fora de l’estrena (a excepció dels Dimarts Màgics): 933101364 (deixeu missatge) Per reservar els Dimarts Màgics: 933151596 (Elisa). Per a dubtes, consultes, comentaris: 933151596 (Elisa). Si no és urgent podeu escriure a l'Elisa a amicsdelbrossa@laseca.cat. Els caps de setmana no mirem el correu electrònic d'oficina. Si heu de fer una reserva urgent, millor fer-ho per telèfon.