Torna "Acorar", l'èxit de la passada temporada

Dimecres 9 d’octubre i fins al 10 de novembre torna a La Seca Acorar, de Toni Gomila, un dels grans èxits de la temporada passada. Un espectacle que torna a Barcelona després de triomfar a les Balears i a tota Catalunya la temporada passada, amb una desena de premis i 20.000 espectadors. Guanyadora del Premi Serra d’Or al millor text teatral, menció especial als Premis Ciutat de Barcelona i nominada com a espectacle revelació a la passada edició dels Premis Max.

Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que -encara- existeixi la nostra comunitat.

La crítica ha dit

"(...) Acorar és un text que supera la realitat illenca perquè els paranys de la societat globalitzada són arreu del món i la ignorància d’allò que ens envolta és cada vegada més gran. Gomila i Duran han fet seu el discurs i la posada en escena, austera però precisa, així com la interpretació son immillorables. Bon teatre. Molt recomanable" Santi Fondevila TIME OUT

"(...) Puede parecer una obra cómica, puede parecer un monólogo más, pero lo que Gomila ofrece en el escenario es un ensayo en toda regla"..."  Magí Camps, LA VANGUARDIA

"A ACORAR, Antoni Gomila fa més per la nostra cultura i el nostre patrimoni tradicional i antropològic en aquests cinquanta minuts, que tots els discursos polítics que he sentit en la darrera dècada. Serà difícil veure a cap escenari res millor enguany...".Javier Matesanz, Diari de Balears.