CIRC A LA SECA

AMB NAÏF ARRIBA EL MÓN POÈTIC DELS PALLASSOS A LA SECA ESPAI BROSSA

La Seca Espai Brossa s’obre finalment aquesta temporada al món del pallasso, del clown tradicional des d'una inequívoca poètica brossiana. Una figura, aquesta, que busseja en la seva essència arrossegant l’espectador cap al seu món innocent i poètic i, alhora, “gamberro” i delicat.

Toti Toronell és director i fundador de la companyia Cop de clown i de Laitrum a través dels quals inventa espectacles que busquen noves maneres de veure el teatre mitjançant Naïf. És el primer dels espectacles que La Seca ofereix aquesta temporada i al qual seguirà Démodés de Leandre i La Tal.

Amb aquesta programació La Seca Espai Brossa vol aprofundir en el món d’aquest circ surrealista i minimalista que desperta emocions i sensacions.

L’espectacle, amb un llarg recorregut, ha passat ni més ni menys que pel Festival Off d’Avinyó 2013 dins del marc “Avignon à la Catalane”, a les ciutats de Busan i Seül (Corea del Sud), a Finlàndia, a Alemanya, a França, al Festival de Pallassos de Cornellà, al Festival Còmic de Figueres i també a diversos teatres de Catalunya.

 

Laberint

Vista

Oïda

Olfacte

Tacte

Gust

Cal entrar-hi per una de les portes

i sortir-ne per l’altra, després d’haver

visitat les cinc estances.

 

Els entra-i-surts del poeta, JOAN BROSSA (1973)