Sílvia Bel recita poesia a La Seca

L'esperit de Joan Brossa és ben viu en l'àmbit cultural català i la programació de La Seca Espai Brossa n'és un bon exemple. Els propers dimarts 26 de novembre i 3 de desembre, els anomenats poetes maleïts arriben a La Seca i ho faran ni més ni menys que en boca de l'actriu Sílvia Bel.

Es tracta d'un recital poètic i musical amb el nom de "Maleïts poetes", amb Sílvia Bel, la música de Carles Beltran i la veu de Llúcia Vives, a partir d'una tria d'Andreu Gomila. Així, l'espectacle farà un repàs per alguns grans noms de la literatura universal, com són Pier Paolo Pasolini, J.M. Fonollosa, Miquel Bauçà, Charles Baudelaire, Jacint Verdaguer, Nicanor Parra, Josep Palau i Fabre, Carlos Edmundo de Ory, Blai Bonet, Andreu Vidal, Antonin Artaud i Sylvia Plath.

"Maleïts poetes" es podrà veure en dues úniques funcions a La Seca, concretament a la Sala Joan Brossa, i serà una mescla de música i poesia, un recorregut per l'obra dels "poetes que van viure al límit de la vida i que van descriure el seu temps sense sedassos, ni mordalles, ni topalls".

Escolteu un fragment de l'espectacle, el poema "Crist de Port-Royal" de Blai Bonet.