ÚLTIMA SETMANA DE 'NAÏF' A LA SECA

Avui acabem d'encetar l'última setmana en què es podrà veure NAÏF, l'espectacle de pallasso sense paraules i música en directe de Toti Toronell, a La Seca. L'obra, que es va estrenar el 14 de novembre, es representarà per darrera vegada el proper diumenge, 8 de desembre i ha recollit, al llarg d'aquestes setmanes de funcions, crítiques tan favorables com aquestes:

“La narrativitat, el clima, la tensió, els tempos, l’expressivitat, tot l’univers interior que el pallasso olotí aporta a aquesta entrada avui ja clàssica, converteixen la seva versió en una petita, delicada, gran obra d’art.”

(JORDI JANÉ)

Enllaç a la crítica completa

 

“Això és el que traspua aquest espectacle: tendresa. És poètic, amable, innocent… però especialment tendre. Toti Toronell ens transporta a un món oníric que ens fa sentir millor. […] De tant en tant anar a veure un bon pallasso és cosa que recomanen tots els metges.”

(JOSEP MARIA RIBAUDÍ)

Enllaç a la crítica completa 

 

“Jo no acostumo a veure massa espectacles de pallassos però aquest m’ha semblat exquisit. Parlo des de la total ignorància però des de la franquesa més absoluta: vaig riure i molt (i els que éreu amb mi veient-lo també. Que us sentia!)”

(LLUÍS MAYENCH PIERRE)

Enllaç a la crítica completa

 

"Aquest espectacle és d’aquells que puc recomanar amb tranquil·litat, sabent que arrencarà somriures… i una horeta de felicitat ben bona."

(CARLES ARMENGOL GILI)

Enllaç a la crítica completa