DARRERA OPORTUNITAT PER VEURE 'OJOS VERDES', EL CLÀSSIC DE NADAL DE LA SECA

Hi ha coses -tradicions, accions, persones, objectes- que fan Nadal, i entre aquestes hi ha, sense cap mena de dubte, l'espectacle musical Ojos Verdes, Miguel de Molina in Memoriam de La Barni Teatre, que ja s'ha convertit en un dels clàssics de La Seca i torna, aquest desembre, pel gaudi del públic.

L'obra, que és un recorregut musical per la vida i l'obra de Miguel de Molina, fa un repàs pels diferents episodis de la nostra memòria col·lectiva: la República, la guerra, la dictadura, l'exil·li... Tot embolcallat per grans temes tan memorables com 'Ojos Verdes', 'Bien pagá' o 'El día que nací yo..." interpretats en directe, entre d'altres, i la magistral interpretació de la companyia La Barni Teatre.

Ojos verdes, doncs, és un viatge per la copla, la fiesta gitana, el cafetín árabe, Lorca, el sentío, el coraje, el duende, el quejío, la guerra, la llibertat, la gana, els artistes, els exiliats, els rojos, els nacionals, la ràdio…Un crit contra la ignorància i el rebuig sistemàtic. El pla imperdible per aquest Nadal!