Promoció especial de Setmana Santa per veure 'Carnaval de màgia en dues parts'

S'apropa la Setmana Santa i a La Seca Espai Brossa volem oferir una promoció especial per tots aquells que sereu a Barcelona durant les vacances. Es tracta d'un preu exclusiu per veure l'espectacle Carnaval de màgia en dues parts, de Brossa a Hausson, que és de 10€ enlloc dels 18€ que costen normalment les entrades.

L'espectacle consta de dues parts: Duet, que és una selecció de la millor poesia escènica de Joan Brossa escrita expressament per Hausson, i The Magic Of The Sixties, on l'il·lusionista desplega els seus números més personals i pròxims, on interactua amb el públic.

Es tracta, doncs, d'una oportunitat única per gaudir de la màgia d'un poeta com Joan Brossa i la il·lusió d'un mag que s'ha arribat a crear un imaginari propi. La promoció és vàlida fins al 20 d'abril i es poden adquirir les entrades a la web seleccionant l'opció "Promoció especial Setmana Santa".

 

"Increïble. Treball elegant i domini de prestidigitador, Hausson trasllada l'espectador a un món oníric impossible." - Jordi Bordes (El Punt Avui)

"Abracadabra: on hi havia un escenari, ara n'hi ha dos! [...] La màgia de Hausson es desdobla entre la poètica de Brossa i el glamur de Nova York." - Ramon Oliver (La Vanguardia)

"Tot just entrar ja te n'adones que el que veuràs serà especial, ja que tota la sala es converteix en un univers màgic, fràgil, encisador, dos escenaris, llumetes de colors." - Daniel Arbones (Off Màgia)