La Seca celebra Sant Jordi amb literatura i... camèlies

Aquest Sant Jordi La Seca Espai Brossa celebra la diada d'una manera molt especial: escenificant l'obra d'un autor universal, com és Alexandre Dumas, fill, i regalant... camèlies. Per això, s'ha posat en marxa una promoció especial de Sant Jordi, que consisteix en un 50% de descompte en la compra, fins al 23 d'abril, de dues entrades per veure La Dama de les Camèlies.

La Dama de les Camèlies és una novel·la signada per Alexandre Dumas, fill. Aquesta obra està inspirada en un fet real de la seva vida, un romanç amb Marie Duplessis, una jove cortesana de París que va mantenir diferents relacions amb grans personatges de la vida social. La protagonista és una dona que destil·la sensualitat i melancolia, una feminista abans d’hora que il·lustra la lluita per la llibertat i la independència econòmica de la dona en el París del s. XIX, una societat acomodada en la seva doble moral on el valor en alça ja no és la virtut, sinó els diners.

En aquesta ocasió és Hermann Bonnín, com a director, i Sabine Dufrenoy, com a dramaturga, que tornen a donar vida a aquest clàssic amb una companyia de luxe. El pack, doncs, és una molt bona oportunitat per gaudir d'una gran obra de teatre amb un gran equip d'actors: Nausicaa Bonnín, Albert Prat, Montse Guallar, Joan Anguera, Pep Jové i un llarg etcètera són els noms que es troben entre la companyia de l'espectacle.

Els espectadors que hi estiguin interessats podran aprofitar la promoció fins les 23.59 de la nit del 23 d'abril.