Pep Talk i Com Elles, els nous espectacles de La Seca

Aquesta setmana, la cartellera de La Seca Espai Brossa es renova i ho fa amb dos espectacles que ocuparan, respectivament, la sala Leopoldo Fregoli i la sala Josep Palau i Fabre: són Pep Talk, un monòleg d'Alberto Ramos interpretat per Pep Garcia-Pascual i dirigit per Iban Beltran, i Com Elles, un recital d'algunes de les millors poetes internacionals amb Odile Arqué, Mireia Vidal-Conte i Marc Romera i sota la direcció de Sebastià Portell i Clar.

Pep Talk, que es podrà veure des del 24 d'abril fins a l'11 de maig, és una conferència clandestina, impartida secretament per l'ex-entrenador del F.C. Barcelona Pep Guardiola, en què aquest reflexiona sobre la seva manera de fer, aplicada en diversos àmbits a més de l'esfera esportiva.

Com elles, al seu torn, es podrà veure des del 25 d'abril fins al 4 de maig i és una antologia viva d'algunes de les millors poetes internacionals, entre les quals podem trobar Anne Sexton, Sylvia Plath o Alejandra Pizarnik, entre moltes altres, i també algunes de casa nostra com Felícia Fuster, Maria Mercè Marçal i Maria Beneyto.