S'estrena La Dama de les Camèlies a La Seca Espai Brossa

Ha arribat l'hora de la segona producció pròpia de La Seca Espai Brossa per aquesta temporada. Es tracta, ni més ni menys, de La Dama de les Camèlies, una adaptació del clàssic universal d'Alexandre Dumas, fill, sota una dramatúrgia de Sabine Dufrenoy i la direcció d'Hermann Bonnín, amb Nausicaa Bonnín en el paper de Marguerite Gautier, protagonista per excel·lència i personatge clau de la peça.

Es tracta d'una producció de gran format, per una banda, a causa de les característiques de la companyia (està formada per onze actors i actrius, entre els quals podem trobar Nausicaa Bonnín, Albert Prat, Joan Sureda, Montse Guallar, Pep Jové, Joan Anguera, Òscar Intente, Laia de Mendoza, Toni-Lluís Reyes, Aida Oset i Anna Gonzalvo). Tot i així, la grandesa i l'opulència d'aquesta obra es limita al seu equip i al text del qual parteix: Bonnín, director de l'espectacle, ha apostat pel buit, per l'escenografia nua i la senzillesa de la paraula viva, a l'hora de dissenyar la proposta escènica.

Així, el públic assistent a La Dama de les Camèlies presencia una lliçó de teatre pur, clàssic i modern alhora, amb la presència d'alguns dels millors actors del panorama català i un dels seus directors més consagrats. Es podrà veure a la sala Joan Brossa de La Seca fins a l'1 de juny.