Molt bona rebuda de la crítica sobre 'La Dama de les Camèlies'

La nova producció pròpia de La Seca Espai Brossa, La Dama de les Camèlies d'Alexandre Dumas fill, està tinguent una molt bona acollida per part de la crítica i el públic en general. Després d'una primera setmana d'èxit, amb totes les entrades exhaurides, l'espectacle dirigit per Hermann Bonnín sobre una dramatúrgia de Sabine Dufrenoy i protagonitzat per Nausicaa Bonnín ja ha conreat les seves primeres crítiques, que no la deixen de recomanar.

Així, l'expert crític teatral Santi Fondevila es congratulava al Diari ARA d'haver-se trobat "a la fi, una producció, superproducció per a La Seca (onze intèrprets), impecable." Es tracta d'una opinió més aviat consensuada, i alguns, com el crític i escriptor Andreu Sotorra, ja classifiquen l'obra com un moment essencial del nostre teatre: "Hi ha moments antològics en el teatre, irrepetibles, segurament. Es produeixen només de tant en tant. Deixen empremta. [...] Aquest que tanca La Dama de les Camèlies i que protagonitza Nausicaa Bonnín n'és un." En això també hi coincideix María José Ragué (Recomana.cat), que afirma que “Nausicaa Bonnín, ja amb força experiència com a actriu, aquí se'ns mostra com una gran actriu, amb moments d'emoció i sempre amb gran seguretat.”

Un bon espectacle, una magnífica interpretació del rol protagonista i de tota la companyia en general... I és que com diu Iván F. Mula (Teatre Barcelona), "és com un mecanisme sensual i melancòlic on totes les peces funcionen; una bella il·lustració del patiment de les dones en la seva lluita per la llibertat.”