'8 veces te dejo', dirigida per Gabriel Beck, arriba a La Seca

El proper dijous 12 de juny s'estrena a La Seca 8 veces te dejo, un espectacle d'Elvira Gómez dirigit per Gabriel Beck, que es podrà veure fins al 6 de juliol a la sala Leopoldo Fregoli. Es tracta d'una obra representativa de la nova generació de dramaturgs argentins, a càrrec de la companyia teatral Provença de Buenos Aires.

8 veces te dejo tracta la complicada història de Laura i Steven, de com els seus pensaments, pors, il·lusions, misèries i belleses són afectats pel temps, pel costum, per la infidelitat i pel desgast, fins al punt que al llarg de sis anys de relació ho deixen ni més ni menys que vuit vegades. L'obra compta amb la interpretació de María José Cordonet Castagneto, Lautaro Correa i el mateix Gabriel Beck, que serà substituit durant la primera setmana de funcions per part de Damián Costa.

En definitiva, es tracta d'un espectacle fresc, lleuger, divertit, però que no per això deixa de sorprendre i corprendre l'espectador al llarg d'una història amb un fort component emocional i d'humor. Una aposta pel teatre fet a Argentina, que sembla que estan redescobrint les sales barcelonines.