Vuit dècades de teatre musical en un espectacle

Aquesta és la consigna del concert Tan bonica aquesta nit, un espectacle de La Barni Teatre que es podrà veure a la sala Josep Palau i Fabre del 19 de juny al 6 de juliol. El concert comptarà amb la presència de Marc Sambola, a la guitarra, i de la veu de Marc Vilavella, tot sota la direcció de Xavi Casan, que s'ha encarregat alhora de la selecció musical.

El repertori, doncs, repassa més de vuit dècades de teatre musical, d'històries quotidianes en forma de cançó, destacant l'estrena en català de diverses peces adaptades per l'ocasió per Jordi Galceran i David Pintó, i és un autèntic desplegament de la versatilitat interpretativa d'aquests dos intèrprets:del naturalisme a la commedia dell'arte, del cabaret més tradicional a la performance més contemporània, de la fina ironia de Cole Porter a la contundent veritat d'Stephen Sondheim...

En definitiva, Tan bonica aquesta nit és una molt bona oportunitat per escoltar per primera vegada alguns del grans clàssics dels musicals nord-americans traduïts per primera vegada en català, així com també una vetllada plena d'emoció, teatralitat i bona música.