Prorroguem '8 veces te dejo' durant dues setmanes més!

Fa pràcticament un mes, al 12 de juny, es van iniciar les representacions de l'obra 8 Veces Te Dejo, d'Elvira Gómez amb la companyia Provença de Buenos Aires i sota la direcció de Gabriel Beck. Des de llavors, han estat molts els espectadors que han passat per la sala Leopoldo Fregoli i han gaudit d'aquesta peça senzilla però efectiva, romàntica i hilarant sobre la història d'una parella i els seus vaivens emocionals.

L'obra, a més, ha estat molt ben rebuda per part de la crítica, considerant-la alguns com "una troballa" (Josep Maria Ribaudí, Teatre Barcelona), amb "escenes brillants en les quals riem a gust" (Toni Polo, Recomana.cat) i destacant-ne una molt bona feina en la direcció i la interpretació.

Per això, s'ha decidit prorrogar l'obra ni més ni menys que dues setmanes més, fins al 20 de juliol, per saber com evoluciona la relació de Laura i Steven, gaudir de la fantàstica conducció com a mestre de cerimònies de Lautaro Correa, o senzillament, i com ja han fet alguns, tornar-la a veure un altre cop. Us esperem a La Seca!