'8 Veces te Dejo': última setmana de funcions

Ja estem de ple en l'última setmana de funcions d'8 Veces Te Dejo, la comèdia romàntica a l'argentina signada per Elvira Gómez i dirigida per Gabriel Beck amb la companyia teatral Provença, de Buenos Aires. L'obra, que s'ha estat representant a la sala Leopoldo Fregoli des del 12 de juny i ha estat prorrogada durant dues setmanes més, arriba aquesta setmana a les seves últimes representacions.

I és que de fet, l'espectacle ha tingut una molt bona rebuda tant pel que fa a la crítica com al públic en general. Josep Maria Ribaudí, de Teatre Barcelona, la considerava "una troballa" amb "una boníssima direcció que ha portat els tres actors a l'excel·lència", mentre que Toni Polo, de Recomana.cat, en destacava el "text àgil, una escenografia senzillíssima i molta credibilitat en els personatges". Mentrestant, Miquel Gascon la definia a Voltar i voltar com "una comèdia que ens fa riure constantment però que alhora ens mostra realitats que podem viure permanentment en el nostre dia a dia."

En definitiva, 8 Veces Te Dejo ha estat una de les sorpreses més grates de la temporada a La Seca Espai Brossa i aquesta setmana els espectadors tenen l'última oportunitat per descobrir-la, repetir o, senzillament, deixar-se encantar pel dolç de llet ple d'humor i ironia de la nova dramatúrgia argentina.