Tanquem la temporada 2013-2014!

Després de tots aquests mesos de teatre, poesia, màgia, dansa i circ, en què s'han pogut veure més de trenta-cinc espectacles a les sales de La Seca Espai Brossa, la temporada 2013-2014 ha arribat al seu final.

Al llarg d'aquesta, hem pogut veure com La Seca ha mantingut el seu principal objectiu, que és preservar el llegat brossià i investigar en l'univers que el poeta va deixar entre nosaltres mitjançant les arts escèniques i les avantguardes. A més, ho hem fet tenint tres sales en ple funcionament: la sala Joan Brossa, la sala Leopoldo Fregoli i la sala Josep Palau i Fabre. La transversalitat, així mateix, ha estat altra vegada el tret distintiu de la temporada, que ha acollit espectacles de teatre però també de màgia, poesia, circ, dansa, música, performance o teatre físic, entre d'altres. Els espectadors, doncs, han pogut gaudir d'una autèntica aposta per les arts escèniques més trencadores.

Per això, acomiadem aquesta temporada amb un "fins aviat", mirant de cara al proper setembre i treballant per fer de la temporada que ve una experiència encara millor per tots vosaltres. Ja podeu consultar alguns dels espectacles que tindrem pròximament a la nostra pàgina web.

Que passeu un molt bon estiu!