Aquest setmana estrenem dos espectacles!

Ahir, diumenge 5 d’octubre va ser l’última funció de Novecento i va tenir una molt bona despedida ja que es van exhaurir les entrades. Continuem amb M.A.R.I.L.U.L.A. dirigida per Josep Maria Mestres i amb Mònica Glaenzel fins el 12 d’octubre, rebent molt bones crítiques i comentaris dels espectadors.

A més a més, aquesta setmana estrenem El suïcidi de l’elefant hipotecat de LAminimAL Teatre, un espectacle dirigit i creat per Daniela De Vecchi a partir de textos de José Sinisterra. En l’avantsala els espectadors es van apropant a poc a poc a l’experiència proposada per LAminimAL. Unes quantes copes de vi, la premsa diària, una bona conversa... tot disposat per a la inauguració de les instal·lacions que es trobaran quan passin a la sala principal.

I finalment, La Seca Espai Brossa en qualitat de Fàbrica de Creació acull  joves directors per a dur a terme un projecte relacionat amb l’univers poètic de Joan Brossa i la seva poesia visual. Els directors-creadors presentaran obra de Brossa, el resultat d’un treball sobre els fregolismes, el post-teatre i el teatre irregulardel poeta. Amb aquest programa, en col·laboració amb l’Institut del Teatre – Diputació de Barcelona, es proposa obrir-se a col·lectius joves que es caracteritzen per una sòlida formació i exigència artística i que, malauradament, no arriben a tenir accés a la creació ni al públic per mancança de recursos.

Així doncs, els dies 9, 10 i 11 d’octubre tindrà lloc l’exhibició del primer projecte de residència, l’espectacle D’anada, de tornada. Viatge fregolista del director novell Salvador S. Sánchez.