Torna Norway.Today!

Després de la temporada passada torna al nostre teatre l’obra Norway.Today, dirigida per Àlex Mañas i que té com a protagonistes a Mariona Tena  i Joan Carles Suau. L’obra estarà en cartell del 19 de novembre al 14 de desembre del 2014 a la sala Leopoldo Fregoli.

Igor Bauersima, autor de Norway.Today, és dramaturg i director suís resident a Alemanya. Va guanyar el premi a la millor obra teatral el 2001 a Alemanya, premi que entrega la prestigiosa revista Theater Heute. A partir de l’èxit que va tenir l’estrena de l’obra el 2001 a Düsseldorf  ha sigut traduïda  a vint idiomes i diferents i representada per més de quaranta països.

Aquesta història, basada en fets real, tracta sobre Julie, una jove que està a la vintena i decideix buscar per internet a algú amb qui suïcidar-se. A través d’un xat es troba a l’August, un noi de dinou anys que té el mateix interès. Decideixen trobar-se a un punt remot de Noruega, on un precipici de 600 metres es converteix en la possibilitat per acomplir el seu objectiu: treure’s la vida. Poc a poc, els dos protagonistes s’aniran apropant i mostrant les seves pors fins convertir-se en una curiosa amistat. És una obra emotiva i commovedora que tracta un tema difícil amb molta simpatia i sense cap prejudici.