Col·loqui sobre Commedia dell’Arte

Tenim en cartell fins al 4 de gener l’espectacle La Mascarada Fantàstica de la Companyia de la rosa, un divertimento creat a partir d’improvisacions que s’inscriu dins de la més pura tradició de la Commedia dell’Arte, és a dir, un teatre de caràcter lúdic i festiu, amb màscares de cuir i vestits d’època, amb cançons i petites acrobàcies, elements de pantomima i una gestualitat molt àmplia i expressiva. Un espectacle festiu adient per a l’època nadalenca.

La Mascarada Fantàstica és una creació que funciona gràcies a la bona feina d’un excel·lent grup d’artistes: l’experiència de la directora, especialista d’aquest teatre de llarga tradició, les extraordinàries màscares creades especialment per Stefano Perocco di Meduna i l’entrega i dinamisme d’uns actors joves que, plens d’energia i talent, ens expliquen una història de ritme frenètic, fantasiosa i molt divertida.

A més a més, aquest dissabte 20 de desembre hi haurà col·loqui postfunció sobre Commedia dell’Arte amb la presència de Boris Daussà, Professor i Cap del Dept. Teoria i Història de l’Institut del Teatre, i Eugenia González, experta en Commedia dell’Arte i directora de l’obra, també hi seran els actors.

Si us agrada la Commedia dell’Arte, les màscares i l’humor absurd no us ho perdeu!

Venda d’entrades: https://www.4tickets.es/LaSeca/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=L63