Sorpreses rialleres per aquest Nadal

Regala un espectacle per aquestes vacances de Nadal o gaudeix tu mateix de les obres que t’ofereix La Seca.

Durant aquest mes tenim en cartell dos magnífics espectacles divertits, frescos i alegres, perfectes per aquestes vacances de nadal: Trilogia MozArt i La Mascarada Fantàstica.

La primera, Trilogia MozArt, sota la direcció de Gemma Beltran amb els actors Robert González, Queralt Albinyana, Anna Herebia, David Marcè, Albert Mora i Marc Pujol, es podrà veure fins l’11 de gener a la Sala Joan Brossa.

És una interpretació molt lliure de la trilogia més famosa en la història del gènere operístic: Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte. La companyia Dei Furbi cerca el llenguatge escènic poètic, líric i visual, sempre salpebrat amb bones dosis d’humor, amb una combinació de teatre i música a partir de la síntesi de les tres òperes que van crear conjuntament Mozart i Da Ponte. Al voltant de la narració d’aquesta atrevida proposta, giren uns personatges que s'agiten entre els extrems de la tragèdia i la comèdia. Des de una mirada lúdica i darrera una aparença bufa, travessen la trilogia representant l'atzarosa fragilitat de la condició humana.

La Mascara Fantàstica, és una creació col·lectiva de la cia. de la rosa, a partir d’una idea original de la seva directora Eugenia González. Creat a partir d’improvisacions, s’inscriu dins de la més pura tradició de la Commedia dell’Arte, és a dir, un teatre de caràcter lúdic i festiu, amb màscares de cuir i vestits d’època, amb cançons i petites acrobàcies, elements de pantomima i una gestualitat molt àmplia i expressiva. El propòsit d’aquest espectacle és arribar a tot tipus de públic, entretenir i meravellar, provocar el riure i la reflexió. Aquest espectacle es podrà veure fins el 4 de gener a la Sala Leopoldo Fregoli.

No et perdis aquesta experiència!