Ja és hora de volar

L’espectacle Pàjaru s’estrenarà el dia 14 de gener a La Seca Espai Brossa, vine volant cap aquí!

L’obra de clown Pàjaru estarà des del 14 de gener fins a l’1 de febrer a La Seca Espai Brossa. Aquest espectacle és creació de la companyia Perehosta, sota la direcció de Manel Trias i actuació del clown Pere Hosta. La companyia fa humor de l’absurd sobre el  nostre dia a dia, en les obres mostra la seva visió del món i sobretot dels personatges que hi viuen d’una manera humorística i absurda.

L’espectacle es va concebre a partir de l’observació i investigació dels ocells i del ritual de seducció d’aquests. L’ocell representat a l’obra és el Bower Bird, el seu ball d’aparellament es basa en construir una mena de niu amb objectes de color blau i altres tressors, realitza un ball i cant per la seducció.

En aquesta obra el pàjaru prepara el terreny, esmola el bec, adoba l'instant i no amaga el cap sota l'ala. O sí. Sigui com sigui, emprèn el vol decidit a mostrar-se desplomat davant teu i exhibir les seves extraordinàries habilitats i coneixements sobre el meravellós món de l'ornitologia. Un món fet a mida, tot s'ha de dir, on els ocells de dins el seu cap planegen estratagemes impossibles, per tal que ell, el pàjaru, pugui fer volar coloms.

Vine a La Seca a gaudir d’una observació ornitològica poc convencional on seràs seduït pel pàjaru de Pere Hosta!