Viu la màgia amb Hausson

Magic Tribute és un homenatge als sis grans mags que van passar per Barcelona al llarg del segle XX i els trucs que els caracteritzaven i pels quals encara avui en dia s’identifiquen. Tot i que podríem pensar que es tracta d’una reconstrucció, una simple repetició, de les vides i la màgia d’aquests sis mags, Magic Tribute no es tracta ben bé d’això. Magic Tribute és una revisió, a través dels ulls del mag  Hausson, dels trucs clàssics que han tingut una gran influència al llarg de la seva carrera i sobre els quals se sustenten els grans trucs de màgia i d’il·lusionisme. D’aquesta manera, Hausson, des de la seva pròpia òptica, entra en la dialèctica d’aquells mags predecessors que van trepitjar Barcelona per a rendir-los respecte i agraïment.

Aquests sis grans mags són Fu Manchú, Kalang, Goldin, Chang, Richiardi Jr i The Great Raymond. Tots ells, han deixat un llegat i una marca clara dins el món de la màgia. Entre els  trucs més destacats d’aquests mags es troba: La levitació, La dona tallada, La Cabina Espiritista i La bala atrapada en la boca. Aquests trucs destaquen especialment per la seva espectacularitat i per l’impacte que van causar en la seva època, propulsant l’expansió i el desenvolupament de la màgia  com un art d’entreteniment i per a masses.

Així doncs, Hausson dialoga, a partir de l’execució de trucs clàssics i trucs propis, amb el passat i el present de la màgia a Barcelona amb una voluntat de recuperar l’esplendor històrica que en el seu dia va tenir, omplint teatres i encisant a tots els públics.