Fi de temporada

Amb l'última funció de La Tortuga de Califòrnia diumenge passat, La Seca Espai Brossa, va tancar les seves portes al teatre per a reobrir-les, amb un esperit renovat, al setembre. Una temporada més. Com a les anteriors, han passat per les nostres sales grans artistes amb grans obres. Si bé és cert que, com sempre sol passar, algunes han sigut més venerades que d'altres, tots els espectacles que han passat pel teatre han sigut, i sempre són, obres creades amb una voluntat d’impulsar i conservar el nostre afany comú de crear i propulsar una cultura no només de creació sinó sobretot de representació teatral i artística. És per a nosaltres un plaer ser part d’això.

Aquesta temporada ha estat plena de diversitat, una característica necessària per a la difusió d’una cultura plural, un dels objectius que hauríem d’assegurar com a propulsors culturals i hem pogut gaudir d'un ventall de possibilitats que anaven des d'obres de calibre més dens, més tens, com Les Criades de Jean Genet fins a espectacles més distesos com el Magic Tribute de Hausson. Amb aquesta diversitat en ment, hem ideat una temporada 2015-2016 també plena d’espectacles de diferents colors i modalitats, per seguir oferint, com sempre, la possibilitat de gaudir de diferents gèneres artístics, tots ells emmarcats en un sol espai: La Seca Espai Brossa.

La temporada 2015-2016 s’inicia el dia 9 de setembre de 2015 amb una roda de premsa a la que esteu convidats i amb l’estrena de la primera obra de la temporada Psicosi de les 4.48 de Sarah Kane acompanyada el dia 10 per l’estrena d’Aneboda the show de Joan Yago. Aquests espectacles i moltes altres sorpreses us esperen a la propera temporada i esperem que tingueu tantes ganes de gaudir-les com nosaltres.

Bon estiu.