Crítiques de "F.A.M.Y.L.I.A."

TWITTER

Gema Moraleda (@GemOnTheMoon): "FAMYLIA a @LaSeca_Brossa és canyera, divertida, intel·ligent i original, tant en el text com en la posada en escena. Bravo @TheMamzelles!"

Lluc Potrony (@LlucPot): "FAMYLIA m'ha fet riure, m'ha fet plorar, m'ha emocionat. Us recomano aquesta obra de @TheMamzelles. Aneu a @LaSeca_Brossa i ja em direu"

Joan Yago (@joanyago): "Aneu a veure #FAMYLIA de @TheMamzelles a @LaSeca_Brossa premi a la millor interpretació femenina per @davidmenendezlo"

Nausicaa Bonnin (@nausicaabo): No deixeu passar F.A.M.Y.L.I.A @TheMamzelles a @LaSeca_Brossa .Una proposta divertida,emocionant i original al voltant de nosaltres mateixos

PREMSA i ALTRES MITJANS

"Succeeixen de forma caòtica i vivaç els esdeveniments vitals de les protagonistes i els seus familiars però, d'acord amb aquesta reversió conceptual, els papers estan interpretats per cinc homes amb el tors gairebé nu, provocant una divertida i alguna cosa absurda impressió que subratlla el que ens vol transmetre l'obra.  Una successió agredolça a ritme frenètic de reflexions sobre els canvis que es produeixen en la vida d'una nena fins a convertir-se en adolescent, amb l'ombra del pare que la va abandonar." (Laura Clemente, Cultura y Algo Más)

"La utilització de l’espai i la música, la opció de vestuari i alguns trucs escenogràfics més que no penso desvelar, conformen un muntatge modern, divertit, transgressor i molt interessant. F.A.M.Y.L.I.A em va fer pensar i em va emocionar sense treure’m en cap moment el somriure dels llavis. Un muntatge molt i molt recomanable. Us sorprendrà." (Gema Moraleda, Somnis de Teatre)