Crítiques d' "El Bon Lladre"

TWITTER

Marc Pujol (@mpujolmany): "Un esplèdid Josep Julien. Ho recomano molt fort"

Piulenc (@Piulenc): "Feia molt que no veia un domini gestual i d'intenció tan brutal, una faula tan ben contada: #ElBonLladre d'en @josepjulien a @LaSeca_Brossa"

Júlia València (@jackelineju): "Finíssima traducció i interpretació de @josepjulien a @elbonlladre del text d Conor McPherson. A la @LaSeca_Brossa amb preus assequibles."

Raúl Martínez (@RaulMartnez): "@josepjulien ACTOR en majúscules. Gràcies per aquest @elbonlladre gran actor i gran persona"

Joel Joan (@JoelJoanJuve): "NO us perdeu #ElBonLladre amb @josepjulien un dels millors monòlegs de la temporada passada. ESPECTACULAR!!"

Sergio Matamala (@SearchingSerge):" #ElBonLladre de Xicu Masó i Josep Julien arriba a #LaSeca. No us perdeu aquesta meravella per res del món!!!"

Edu Beltran (@EduBeltranEdu): "Felicitats @josepjulien @elbonlladre ... Gran text, gran direccio i fantastica interpretacio. Un must!"

Núria Maynou (@airunmg): "En @josepjulien torna a fer #elbonlladre, ara a @LaSeca_Brossa. Un monòleg brodat, no us el perdeu! #teatre"

Sònia Pau (@Soniapauc): "Busqueu un dia a l'agenda per anar a veure @josepjulien a @elbonlladre del text d Conor McPherson a @LaSeca_Brossa . #bonesexperiències"

PREMSA

“Josep Julien està magnífic. Julien transmet una mirada que implora que l’escoltin, amb tots els matisos –excel·lents els buits per recompondre la memòria- que la direcció de Xicu Masó ha sabut introduir-hi per captivar amb el conte d’un perdedor.” Juan Carlos Olivares (Diari ARA)


"Josep Julien aconsegueix fer-nos riure, commoure i que el compadim. Sentiments tots de vegades oposats que ell ens desperta sense perdre en cap moment la sinceritat, ni la proximitat, amb una manera de parlar molt propera i comuna. La credibilitat del Julien és total." Toni Polo (ElDiario.es)


“Josep Julien, que porta el pes de la narració, ens regala una de les seves millors interpretacions de la seva carrera. Julien no només resulta totalment creïble, sinó que aconsegueix commoure, fer-nos riure i el més difícil: fer àgil el monòleg.” Aida Pallarès (Núvol)


“Un excel·lent treball d’actor i un magnífic text configuren, El Bon Lladre, un molt recomanable espectacle de teatre de text... Josep Julien, en un dels seus millors treballs, ens fa somriure i arriba a commoure’ns... Xicu Masó treballa de manera exquisida els detalls, els matisos.” Ferran Baile (Recomana.cat)