Crítiques de "Paraules d'amor"

TWITTER

Marc Torrecillas (@TorrecillasMarc): "Una entranyable gamberrada lèxica d'en Joan Ollé a @LaSeca_Brossa #ParaulesDAmor He pensat tant en en Puyal... Molt divertida."

Àngela Garcia-Lladó (@agarciallado): "Sortint de l'estrenu de #paraulesdamor a @LaSeca_Brossa , un vespre al teiatru per veure que NO saps parlar català, sinó "barbarístic"."

Daniel J. Meyer (@danijmeyer): "Me he reído tanto con #ParaulesDamor a @LaSeca_Brossa . Brava mi querida @arenas_cris y felicidades a todos #teatre"

Enric Cambray (@enriccambray): "A @LaSeca_Brossa fan #ParaulesDamor amb 3 actrius impecables sota la batuta d'un Ollé que és l'Espriu dels barbarismes! #postfunció #oleollé"

Carolina Rius (@CarolinaMukta): "Ahir les paraules en elles mateixes em van fer riure.En dies plens de confusió i mots s'agraeix @LaSeca_Brossa El teatre ens guareix."

Montse (@mmontim): "Preestrena 'Paraules d'Amor' de Joan Ollé a @LaSeca_Brossa. Enhorabona, gran interpretació. Una obra divertida i exorcitzadora. Recomanable."

Núria Ribó (@laribocrusat): "Oju! No son #ParaulesDamor d Serrat però tot un luju d guió i codirec J.Ollé i 3 actrisses d postin! @LaSeca_Brossa"

Carme Bové (@carmebove): "Mare meva! Quantes #paraulesdamor ha recollit Joan Ollé. Si voleu riure i passar una bona estona amb la llengua, aneu-hi @LaSeca_Brossa"

Berta Giraut (@berta_giraut): "Aneu a veure #Paraulesdamor a la @LaSeca_Brossa. Feia temps que no reia tant! Passa volant i en vols més. Aplausus!"

Pau Domènech (@cullerot): "Catxo de risses, ahir, amb #paraulesdamor a @LaSeca_Brossa! Magnífiques actrisses!"

Jordi Ciurana (@jordiciurana): "#postfuncio #ParaulesdAmor Divertidíssim repàs a la vida i miracles del barbarisme en català. Això és jauja! @LaSeca_Brossa"

Eli Riera (@eliriro): "Hilarant filigrana lingüística no apta per a tots els oidus a @LaSeca_Brossa. Bravo! #paraulesdamor"

Xavi Rodon (@xrodon): "Si al Capri li arriben les #Paraulesdamor que es diuen a @LaSeca_Brossa segur que aplaudeix molt fort. Divertimento amb el segell Ollé."

Òscar Castellví (@castellvifarell): "Quines actriuasses a #ParaulesDamor @LaSeca_Brossa. @arenas_cris i @laurapujo, aixòs és un Èksit!"

PREMSA

Recomana.cat: "És un espectacle divertidíssim, àgil, enginyós, mil·limètric, basat únicament en les filigranes de la llengua amb un discurs on es barregen sense excepció barbarismes flagrants, castellanismes xocants i variants lingüístiques com el caló, dialectes intoxicats, argots de tota mena i registres socials de tots els colors."

Somnis de Teatre: "Paraules d’amor és un espectacle únic i especial. Intraduïble i inimitable. Un espectacle que només hauria pogut veure la llum en el nostre país i només hauria pogut sorgir del cervell inquiet de Joan Ollé. La hora i pico que dura passa volant i jo vaig riure a cor que vols amb molts dels gags. El sindicat de professors de català i l’associació d’antics alumnes de Filologia Catalanahaurien de fer cua a la porta de La Seca per veure aquest espectacle. No passa cada dia que es celebri amb tant d’entusiasme el bastardisme de la nostra llengua. Llarga vida!"

En Platea: "PARAULES D’AMOR es un espectáculo divertido y sorprendente que hace que uno se de cuenta de la gran cantidad de palabras mal utilizadas de “uso común” que circulan entre nosotros estos días. Aunque en algunos momentos la gran cantidad de información y palabras puede resultar un tanto abrumadora y un poco difícil de seguir debido al constante ir y venir de distintos temas; es una obra graciosa y dinámica."

Núvol: “Paraules d’amor” és una obra divertida, amb sentit de l’humor, construïda a base de retalls de parla real enfilats amb un notable enginy verbal, aquest és un dels seus punts forts. L’altre són les tres bones actrius, Cristina Arenas, Blanca Garcia-Lladó i Laura Pujolàs, que l’interpreten amb gràcia, amb una magnífica dicció i amb l’extraordinari mèrit d’anar enfilant sense errors ni vacil·lacions un text d’una dificultat considerable de memoritzar, perquè és senzillament un llistat de mots i expressions sense un mínim nexe argumental que serveixi de suport. Sense elles, no sé si aquest diccionari s’aguantaria durant una hora “i picu”. És que és un espectàcul estupend per anar-hi a La Seca a passar un rato a etxar unes risses, i namés per això ja mola."