IN HEAVEN / Jordi Cortés

Busca preguntes sense resposta dels dos solos anteriors de Jordi Cortés (Lucky i Happy hour). A Lucky es buscaven les persones que ja no hi són, un viatge per la vida davant la perspectiva de la mort. A Happy hour el viatge anava cap a la recerca de la

Sala

Joan Brossa

 

Dates

Del 24 de gener al 3 de febrer

Sinopsi

Es tracta d’un monòleg de dansa teatre, un monòleg “acompanyat”, com diu Jordi Cortés. “Acompanyat” pel públic que hi participa de manera activa, per artistes i persones mitjançant gravacions en vídeo, i gent vinculada al treball de creació de Cortés o a la seva pròpia vida i trajectòria.

In Heaven incorpora també noves tecnologies en viu i en directe: xat, streaming on-line, etc. Però la novetat que ofereix és la presència a l’escenari d’un artista o personalitat diferent a cada funció, que interactuarà amb Cortés, sempre de manera diferent en funció de la relació personal amb Jordi Cortés. Aquesta seria la sorpresa per al públic.

La idea és confeccionar una llista de convidats que faríem pública, però sense especificar el dia concret que actuaran. Tots ells són persones que tenen una relació directa amb el que succeeix en la representació i alhora que tenen lligams concreta amb l’artista. En conseqüència, aquesta proposta també és una oportunitat per a celebrar la vida i l’experiència de persones que Jordi Cortés considera mestres o companys en aquest viatge que compartirem amb el públic de manera oberta i propera. Entre aquestes persones, estem contactant amb Catherin Allard, Àngels Margarit, Manel Barceló, Iago Pericot, Damián Muñoz, Avelina Argüelles, Rosa Renom, Ferran Audí, Germana Civera, Juan Carlos García, Mercedes Recacha, Ramon Oller, Adolfo Colmenares i un llarg etcètera.

 

Fitxa artística

Idea original i direcció Jordi Cortés Text original Miguel Orbaneja Gil de Biedma Performers Jordi Cortés & artistas convidats Producció executiva Gal·la Xaus / Alta Realitat

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 21 hores. Diumenges a les 19 hores. Preu: 20 € Dimecres, dia de l'espectador 12€