UNA HORA AMB HAUSSON / Hausson

Una performance de màgia. Un recorregut inesperat de quinze minuts, una sorpresa com a entreacte i, finalment, màgia a petició. Una hora en punt de màgia.

Sala

Leopoldo Fregoli

Dates

Del 21 al 6 de gener de 2013

Sinopsi

Un espectacle en què els espectadors triaran els números que volen veure. Màgia de tota mena, efectes d’avui i de sempre i d’altres de ben nous, encara inèdits al repertori del mag Hausson. Serà el públic, doncs, qui decidirà l’espectacle que vol veure. Vint-i-un efectes on triar: des dels clàssics amb cartes a d’altres de metal·lisme, passant per l’especialitat de la casa: la manipulació. Un muntatge en el qual Hausson oferirà a l’espectador la possibilitat d’escollir entre el seu ampli repertori l’efecte que més li agradi o aquell més inversemblant... L’il·lusionista recup era alguns dels seus millors números i en proposa d’altres encara inèdits.

 

Una hora de màgia –aperitiu, recorregut i màgia a la carta– per assaborir una vetllada en la qual Hausson ofereix un espectacle en tres parts al gust del públic. Hausson, de nou, proposa un espectacle en el que poesia i cultura popular, tradició i modernitat i, sobre tot elegància, imprimeixen un segell personal intransferible. Hausson, un dels il·lusionistes més guardonats internacionalment, conviurà durant una hora amb nosaltres, jugarà amb nosaltres.

Fitxa artística

Idea i creació Hausson
Disseny d’il·luminació Pep Barcons
Disseny atrezzo i ambientació Manuel Trullás
Disseny musical Hausson
Material màgic Mágicus
Audiovisual Thefanpack Creative Studio
Producció La Seca Espai Brossa
Assessorament artístic Hermann Bonnín
Veu en off Jordi Jané
Amb la col·laboració de Miquel Aneas “El Capricho” i Carles Ferrándiz “Mágicus”
Agraïments Museu Picasso

Horaris i preus

De dijous a dissabte a les 20.30 hores. Diumenges a les 18.30
Preu 16 €