AUSENCIAS / Jordi Oriol i Daniela Feixas, basat en els contes de Cristina Fernández Cubas

Cia. Q-ars Teatre

SALA

Palau i Fabre

DATES

Del 30 de maig al 24 de juny de 2018

ESTRENA: 30 de maig de 2018

SINOPSI

Ausencias és un conte pertorbador. Un conte que retrata una autora de contes. Un meta text que neix de la voluntat de traduir en escena el món fantàstic de les narracions de l'escriptora Cristina Fernández Cubas, i alhora atrevir-se a idear un "conte paral·lel" (com ho denomina l'escriptora) generat a partir de la lectura dels seus nombrosos contes. S'inspira en situacions, atmosferes, detalls o personatges d'un gran ventall de contes com Mi hermana Elba, Lúnula y Violeta, En el emisferio sur, Los altillos del Brumal, Helicón, El legado del abuelo, El moscardón o Ausencia.

Del còctel de tots ells, n'ha sorgit un nou text marcat per la por a perdre la identitat, de l'existència de l'alteritat, de les múltiples personalitats, o d'allò que no sabem que som en realitat. I és que, en paraules de Fernández Cubas, els seus contes sorgeixen de "conjurar malsons, navegar pels límits de la raó, viatjar vers al desconegut, instal·lar-se en un llindar fronterer des d'on burlar l'espai i el temps...", enfrontar-se a les "ausencias".

ACTIVITATS

Divendres 18 de maig a les 19.00h. Lectura dramatitzada a la Llibreria Documenta amb Anna Güell (actriu). Durada 25 min i col·loqui posterior. C/ Pau Claris, 144. Confirmar assistència a info@laseca.cat. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Dimecres 23 de maig a les 19.00h. Lectura dramatitzada a la Biblioteca Francesca Bonnemaison amb Anna Güell (actriu). Durada 25 min i col·loqui posterior. C/ Sant Pere Més Baix, 7. Confirmar assistència a info@laseca.cat. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Dijous 14 de juny. Col·loqui postfunció experimental moderat per Agost Produccions amb l'equip artístic de l'obra

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia Jordi Oriol i Daniela Feixas
Direcció Jordi Oriol
Ajudant de direcció Daniela Feixas
Intèrprets Muguet Franc i Anna Güell
Escenografia i vestuari Àlex Aviñoa i Silvia Delagneau
Il·luminació Àlex Aviñoa
Disseny Ovidi Simó Puyo
Fotografia i video MicGrup Catalunya
Producció Q-ars Teatre
Cap tècnic Joan Viscasillas
Video i xarxes socials Marc Mittenhoff 

Amb la col·laboració de l'ICEC

 

Espectacle en castellà

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte 20.00 h i diumenge 18.00 h

Preu Dimecres i dijous 10€.  Divendres, dissabte i diumenge 17€. 

Durada 60 min

XARXES SOCIALS

#ausencias