AQUÍ NO PAGA NI DÉU, EL MUSICAL

Companyia pot teatre

SALA

Joan Brossa

DATES

Del 27 de juny a l'1 de juliol de 2018

SINOPSI

La crisi s'estén implacable entre els més humils, la fam tenalla i es fa insuportable en els barris més obrers. 

Cansades d'una situació tan insostenible, les valentes dones del veïnat prenen la iniciativa i al crit d'"AQUÍ NO PAGA NI DÉU!!!" encapçalen una singular revolta assaltant els comerços de la zona. Inesperadament però la seva acció desembocarà en un hilarant esclat d'embarassos espontanis, múltiples i intercanviables que deixarà estupefactes als marits, mossos i policia.

Pot Teatre presenta 'Aquí no paga ni Déu' una comèdia àcida original de Dario Fo que esdevé una sàtira crítica de la societat molt pertinent en el context de la crisi mundial actual i que reflecteix els comportaments d'uns personatges extrems però molt representatius de qualsevol país desenvolupat d'avui dia. 

POT Teatre és una companyia de teatre, formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat intel·lectual i/o transtorn mental sever, amb 20 anys de trajectòria. Va néixer com una eina terapèutica de Teatre Social i avui dia ja podem parlar de formació professional.

Tot i existir altres iniciatives similars, el projecte Famarec ha fet un pas més enllà i ha fet del teatre la professió amb la que es guanya la vida aquest col·lectiu. El projecte ha passat de ser una eina terapèutica a convertir-se en un producte cultural més dels que s'ofereixen el en circuit teatral professional de Barcelona. 

 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i adaptació Albert Gràcia

Dramatúrgia i adaptació Marc Angelet

Intèrprets Ariadna Rallo, Albert Fèrriz, Ana María Martínez, Fernando Moreno, Sandra Martín, Margarida Padrós, Manuel Valdivieso, Meritxell Esturo

Música original Keco Pujol

Coreografia Griselda Astudillo

Vestuari Leo Quintana

Escenografia Produccions gràcia 

So i llums Rubèn Ruiz 

Regidora Marta Jordi i Cristina Ferrer

Disseny gràfic Toni Font

Producció i distribució Cristina Ferrer 

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte 21.00 h  i diumenge 19.00 h

Preu Dimecres i dijous 12€.  Divendres, dissabte i diumenge 20€

Durada 1 hora

XARXES SOCIALS

#aquinopaganideu

ENTRADES