UDOL / Q-Arts Teatre

Sala

Joan Brossa

Dates

Del 12 al 28 d’octubre de 2012

Sinopsi

Udol és un crit d’alerta, un viatge a través del procés de la creació artística.

Això pretén ser una declaració d’amor a qualsevol expressió artística que, per breu que hagi estat el moment, ens ha sotragat l’ànima. Pina Bausch ens va ensenyar que hi havia noves formes en un primer vídeo gastat i més tard en una butaca freda d’algun teatre d’Europa. Virginia Wolf o Anne Sexton o Adrienne Rich no ens deixaven dormir enganxades als fulls dels seus

llibres. Patti Smith ens va treure l’alè en una glorieta d’un descampat del Trynity College d’Irlanda el 1978. I un llarg etcètera.

Uns personatges – actors- músics busquen la sala on han d’actuar, entren en un espai, està fosc, no hi ha ningú... Finalment una petita llum s’encén, i és a partir d’aquí que a poc a poc tot va agafant forma i comencen a presentar-se al públic en un joc de desig de Ser. En un espai de concert, un espai màgic on tot és possible, els moviments d’aquests quatre personatges passaran per un procés de creació, tots ells amb la seva manera de veure la vida i d’expressar el seu art. Desitjaran, tindran por, estaran sols, s’equivocaran, es trobaran insegurs, tornaran a començar, s’apassionaran... allò que els ha fet i els fa únics.

Fitxa artística

Text Marilia Samper

Traducció Marc Artigau

Dramatúrgia Joan M. Segura i Q-ars Teatre

Direcció Joan M. Segura Bernadas

Intèrprets Mercè Anglès, Miquel Barcelona, Anna Güell i Pau Soler

Moviment Miquel Barcelona i Joan M. Segura

Arranjaments i música Pau Soler