AL FONS DEL CALAIX / Aleix Puiggalí

Cada divendres a la nit la Júlia es capbussa en les seves lectures preferides, avança feina per la setmana següent, repassa i endreça papers mentre es disposa a participar en un joc que l’obsessiona.

Sala

Leopoldo Fregoli

Dates

Del 30 de maig al 16 de juny de 2013

Sinopsi

Que la vida no és un camí de roses fa temps que ho sabem. N’hi ha que ho descobreixen en la infància, d’altres en l’adolescència i a d’altres els toca quan ja són adults. També és cert que hi ha persones que com diu el refrany popular ensopeguen més de tres cops en la mateixa pedra i encara no aprenen la lliçó, bé, si és que s’ha d’aprendre alguna lliçó. Tan se val. De totes maneres, la vida continua amb el seu oscil·lar, ara cap a una banda ara cap a una altra i als humans no ens toca més remei que sobreviure a tot això, tirar endavant i passar pàgina.

Passar pàgina, sí, un consell que en principi és molt bo de donar, però a vegades no tan fàcil de posar-lo en pràctica. Quanta gent no hi ha que necessita un psicòleg per descobrir que tot allò que li està afectant el seu present no és res més que una ferida psíquica mal curada o una problemàtica per resoldre del seu passat? Cal passar pàgina doncs?  Els especialistes opinen que sí.

Moltes vegades, però, i depenent de les circumstàncies, hi ha persones que es veuen abocades a agafar-se al passat per por de no poder sobreviure si passen justament aquesta pàgina. I és que la majoria de les vegades la por ens paralitza. I aquí rau la nostra desgracia i la del personatge femení d’Al fons del Calaix.

Rafel Duran

 

Fitxa artística

Direcció i espai escènic Rafel Duran
Intèprets  Mariona Casanovas i Rubén Serrano
Diseny de llums Marc Martín
Banda sonora Juan Antonio Gutiérrez
Vestuari  Casanova's style
Fotografía  Vicenç Lafebre
Col·laboració Toni Galmés i Teatre Ponent
Producció Tutatis i Mariona Casanovas
Durada 60 minuts

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 20.30 hores. Preu: 16 €. Dimecres, dia de l'espectador, 12 €

ENTRADES